• darkblurbg
    Afvoer ontstoppen

SBH verhelpt uw verstopping vakkundig, snel & betaalbaar

SBH Rioolreiniging helpt u graag wanneer uw afvoer verstopt is. We kunnen dit voor u oplossen door uw afvoer te ontstoppen met behulp van de zgn. ‘frees’-methode, danwel door deze met water op hoge druk door te spuiten:

Rioolreiniging op de binnenriolering

Bij binnenrioleringen gebruikt onze ontstoppingdienst het zogenaamde ‘frezen’ als methode. Door met een flexibele veer de afvoer binnen te gaan boren we – met behulp van een flexibele boorkop aan het einde van deze veer – door de verstopping heen. Op die manier ontstoppen we uw afvoer door het vuil in de leidingen in kleine stukjes te verdelen en weg te spoelen.

Rioolreiniging op de buitenriolering

Bij buitenrioleringen maken wij in de meeste gevallen gebruik van waterdruk door middel van een hogedruk-reiniger. Hierbij wordt de riolering met hoge druk doorgespoten, waardoor de verstopping verwijderd wordt. Het ontstoppen van uw afvoer gebeurt in deze dus eigenlijk door deze met ongebruikelijk hoge kracht door te spoelen. We kunnen de bovenvermelde technieken indien nodig ook in combinatie met elkaar gebruiken wanneer er sprake is van een hardnekkige verstopping van uw afvoer. In het laatste geval is het raadzaam om achteraf nog een camera inspectie te laten plaats vinden.

Contact

SBH Rioolreiniging
Stationspark 126
6042 AX Roermond
E: info@afvoer-verstopt.nl
T: 0475-329940

Contact opnemen