• darkblurbg
    Camera inspectie

Camera inspectie, zelf een kijkje nemen aan de binnenkant van uw riolering

SBH Rioolreiniging is de specialist op het gebied van camera inspectie in uw afvoer.

Deze rioolinspecties verzorgen wij overal in Leudal, Maasgouw, Roerdalen, Echt-Susteren en de gemeente Roermond. (midden Limburg)

Bovendien adviseren wij u kosteloos over de verschillende oplossingen, wanneer dit nodig blijkt. Zo verzorgen wij ook kleine riool reparaties, riool compleet vervangen of riool renovatie-relinen wanneer ontstoppen niet meer lukt of te vaak nodig blijkt.

 

Inspectie van uw riolering neemt onzekerheid weg

Een camera inspectie is vaak nuttig wanneer het probleem vooraf niet duidelijk is en het voorkomt graafwerk wanneer nog niet zeker is of dat nodig is.

Wij bieden u de mogelijkheid zelf de binnenkant van uw riolering te bekijken. Behalve scheuren in gres of pvc leidingen, kunnen we daarmee ook verzakkingen of wortel-ingroei ontdekken, lokaliseren en aanpakken.

U kunt dus zelf met de rioolinspectie meekijken nadat wij uw riool met de frees of hogedruk hebben gereinigd. Vanzelfsprekend krijgt u van ons deskundig advies over hoe het probleem het best verholpen kan worden waarbij we de mogelijk verschillende opties uitvoerig bespreken.

Wij verzorgen graag uw camera inspectie, overal in Midden Limburg!

Contact

SBH Rioolreiniging
Stationspark 126
6042 AX Roermond
E: info@afvoer-verstopt.nl
T: 0475-329940

Contact opnemen