• darkblurbg
    Camera inspectie

Rioolinspectie - zelf een kijkje nemen aan de binnenkant van je riolering

SBH Rioolreiniging is een van de specialisten op gebied van rioolinspectie. Je kijkt samen met de monteur en de desbetreffende camera in welke staat je rioolstelsel is. 

Deze rioolinspecties verzorgen wij voornamelijk in de gemeente: Leudal, Maasgouw, Roerdalen, Echt-Susteren en de gemeente Roermond. 

Ook kleine riool reparaties, riool compleet vervangen of rioolrenovatie d.m.v. Kous-reling wanneer ontstoppen niet meer lukt of te vaak nodig blijkt is voor ons geen probleem.

 

Inspectie van het riool neemt onzekerheid weg

Heb je het gevoel of denkt je dat er iets niet klopt in je rioolstelsel?  Twijfel dan niet om een afspraak te maken.

Dit om eventuele vernauwingen van zeep, waspoeder of vetresten vroegtijdig te herkennen en deze te laten verwijderen voor het te laat is.

Ook is het mogelijk om een breuk, rioolverzakking en wortelingroei van bomen of struiken in het rioolstelsel te zien tijdens de inspectie.

Omdat je tijdens de rioolinspectie tot op de centimeter nauwkeurig kunt lokaliseren waar het probleem zich bevind, zullen de graafwerkzaamheden en de kosten hiervan tot het minimale beperkt worden. 

Vanzelfsprekend ontvang je van onze riooltechniek monteur een deskundig advies om eventuele rioolproblemen op te lossen.

Waarbij we mogelijk verschillende opties uitvoerig bespreken en bieden deze mogelijkheid aan voor leidingen vanaf diameter 50 mm. t/m 250 mm.

Contact

SBH Rioolreiniging
Stationspark 126
6042 AX Roermond

E: info@afvoer-verstopt.nl
T: 0475-329940

Contact opnemen