• darkblurbg
    Camera inspectie

Camera inspectie, zelf een kijkje nemen aan de binnenkant van uw riolering

SBH Rioolreiniging is de specialist op het gebied van camera inspectie van uw afvoer. Uw rioolinspectie verzorgen wij overal in Roermond, Roerdalen, Leudal, Maasgouw en overig midden Limburg. Bovendien adviseren wij u kosteloos over de verschillende oplossingen, wanneer dit nodig blijkt. Zo verzorgen wij ook riool renovatie, wanneer ontstoppen niet meer lukt of te vaak nodig blijkt.

Inspectie van uw riolering neemt onzekerheid weg

Een camera inspectie is vaak nuttig wanneer het probleem vooraf niet duidelijk is en het voorkomt graafwerk wanneer nog niet zeker is of dat nodig is. Wij bieden u de mogelijkheid zelf de binnenkant van uw riolering te inventariseren. Behalve scheuren in gres of pvc leidingen, kunnen we daarmee ook verzakkingen of wortel-ingroei ontdekken, lokaliseren en aanpakken.

U kunt dus zelf met de rioolinspectie mee kijken nadat wij uw riool met de frees of hogedruk hebben gereinigd. Vanzelfsprekend krijgt u van ons deskundig advies over hoe het probleem het best verholpen kan worden waarbij we de verschillende opties met hun voors en tegens uitvoerig bespreken.

Wij verzorgen graag uw camera inspectie, overal in Midden Limburg!

Contact

SBH Rioolreiniging
Stationspark 126
6042 AX Roermond
E: info@afvoer-verstopt.nl
T: 0475-329940

Contact opnemen