Loodgieter nodig in Midden-Limburg?

Wij verstaan ons vak als geen ander. Woont of werkt u in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen, Echt-Susteren of de gemeente Roermond en heeft u last van een verstopping in uw binnenriolering, buitenriolering, wc of gootsteen? Neem dan contact op met SBH Rioolreiniging. Een van onze vakkundige loodgieters komt graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

Onze werkzaamheden als loodgieter

Wij verhelpen snel en professioneel bijna ieder rioleringsprobleem. Dit kunnen kleinere problemen zijn, die we dan snel voor u oplossen. Denk aan een verstopte wc of gootsteen. Daarnaast verzorgen we als loodgieters ook de grotere projecten, zoals:

  • camera inspecties van uw afvoer
  • kousrelining
  • vervangen, vernieuwen of repareren van een afvoer(leiding)

Wij voeren ons rioleringswerk uit in een aantal Limburgse gemeentes.. Wilt u weten wat we als loodgietersbedrijf voor uw woning of bedrijf in Midden-Limburg kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag, geheel vrijblijvend, meer over onze diensten.

Waarom u in Midden-Limburg kiest voor SBH Rioolreiniging

De service van SBH Rioolreiniging is volledig gericht op klanttevredenheid. Ons team bestaat uit vakkundige rioolreinigers met meer dan 25 jaar ervaring. Ze gaan natuurlijk met de tijd mee en updaten hun kennis regelmatig.

Zo gebruiken onze loodgieters altijd de nieuwste riooltechnieken. Dit stelt ons in staat bijna iedere verstopte riolering in een handomdraai te ontstoppen. Uiteraard letten we ook op de hygiëne en laten we uw woning of bedrijfspand in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen, Echt-Susteren of de gemeente Roermond altijd goed achter.

Een betrouwbare loodgieter in Midden-Limburg

Wij hanteren eerlijke tarieven, investeren in onze medewerkers en kennis en gaan voor 100% tevredenheid bij particulieren en bedrijven. Dus woont of werkt u in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen, Echt-Susteren of de gemeente Roermond en ervaart u problemen met de riolering? Als loodgietersbedrijf weten we wat ons te doen staat! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

Bel gerust voor een afspraak: 0475 - 329940

SBH Rioolreiniging is 100% particulier gericht