SBH Rioolreiniging is een specialist op het gebied van riooltechniek in Leudal! 

Deze experts zijn elke dag druk bezig in Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem of Roggel. Om met de meest moderne, vooruitstrevende tools een oplossing voor u te vinden.

Wat er allemaal onder riooltechniek in Leudal valt

Toen u googelde naar “riooltechniek Leudal” kwam u bij ons uit, met goede reden! SBH heeft namelijk al 25 jaar ervaring binnen de riooltechniek, nu vraagt u zich vast af wat wij allemaal doen, daarom hebben wij het hier even op een rijtje gezet. Wij doen onder andere aan:

U kunt dus bij ons terecht voor een rioolinspectie, maar ook voor alle anderen riool of afvoerproblemen op te lossen, wij doen het allemaal. Ook zijn er een paar dingen die u voor ons kan doen voordat wij arriveren om het riool te ontstoppen, namelijk:

  • zorg voor de juiste informatie betreffende de riolering
  • ruim bij een verstopte gootsteen het keuken kastje eronder leeg
  • als u een bouwtekening heeft, leg deze klaar

Stankoverlast

Voor het opsporen van de oorzaak van stankoverlast - rioolstank - nare lucht in huis is voor ons als ontstoppingsbedrijf geen probleem. Wij maken gebruik van een professionele rookgenerator, deze word vervolgens op het riool aangesloten om het te vullen met rook. Zo kunnen we de lekkage ontdekken om het stankprobleem op te lossen.

Voorkom wateroverlast

Als er borrelende geluiden uit uw afvoeren komen, moeilijk aflopend water bij een regenbui of het leeg laten van het bad dan kan het een voorteken van een verstopping zijn. Het riool laat vaak vooraf al iets weten als het zijn water niet goed meer afvoeren kan, dit door geluiden te maken uit andere afvoertjes in de buurt van waar u water wilt afvoeren.

Dus reageer tijdig, wacht niet tot het water beneden uit het toilet omhoog komt bij een regenbui of het water van de boven verdieping uw beneden verdieping onder water zet.

Wat onze riooltechniek - ontstoppingsbedrijf speciaal maakt

SBH is met name gespecialiseerd in camera inspectie als het gaat om rioolinspectie. Door middel van een camera bekijken wij uw riolering van binnen wanneer er een probleem is, maar we niet weten wat het is. We willen natuurlijk niet gaan graven zonder reden! SBH geeft ook kosteloos advies over de oplossingen in Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem of Roggel, wanneer deze nodig blijken te zijn.

Prijzen

Wij hanteren voor onze diensten verschillende tarieven, afhangend of u particulier bent of een bedrijf.

Wilt u nou meer informatie over onze tarieven en wat we precies doen, neem dan contact met ons op of bekijk ons gehele aanbod hier.

Contact met Riooltechniek Leudal

Wilt u nou meer weten over riooltechniek in Leudal of wilt u graag een afspraak maken met onze ontstoppingsdienst, dat kan! mail naar: info@afvoer-verstopt.nl. U wordt dan geholpen door ons enthousiaste team rioolspecialisten. 

Of bel voor een afspraak:  0475-329940

SBH Rioolreiniging is 100% particulier gericht