Rioolinspectie: Uw specialist uit Limburg adviseert

Rioolinspectie Limburg
Rioleringstips van SBH uit Roermond, Limburg:

Hoeveel keer liet u een rioolinspectie uitvoeren voordat u een woning accepteerde? Grote kans dat uw antwoord ‘Geen enkele’ is; en met u geldt dat voor vele anderen die er eigenlijk niet bij stilstaan dat inspectie van het riool eigenlijk bij de aankoopkeuring zou moeten horen. om - zeker in het geval van oudere woning - niet met een onaangename verrassing geconfronteerd te worden.
Een gedegen camera inspectie is meestal niet duur en tegelijkertijd een van de belangrijkste inspecties die u als koper of huurder zou kunnen wensen. Wanneer en hoe laat u een rioolinspectie uitvoeren en waarom laat u deze uitvoeren door een specialist?
 

 Wilt u contact opnemen?
 

PERIODIEKE INSPECTIE VAN UW RIOLERING VOORKOMT ELLENDE

Niemand wil achteraf nog eens geconfronteerd worden met datgene wat men door de afvoer het riool wilde inspelen. De simpelste maatregel die u dan kunt nemen, na (vaststelling van) een goede aanleg, is het volgen van de belangrijkste tips die verstopping voorkomen en daarnaast het preventief controleren van de leidingen op ophoping van vuil. Immers; meestal bent u niet de enige die ervan gebruikmaakt, dus drie- of vijfjaarlijks een rioolinspectie laten uitvoeren, is wat door de meeste rioolreinigingsbedrijven wordt geadviseerd. Zo zijn er i.r.t. het rioolonderhoud van oudere woningen een aantal zaken die u kunt verwachten.

RIOOLINSPECTIE MET BEHULP VAN CAMERA

De mini camera is het meest gebruikte middel voor een rioolinspectie: Door een minuscule camerakop met behulp van een stevige en flexibele kabel langzaam de afvoer in te bewegen, kan op het lcd-scherm dat aan het andere einde is bevestigd de binnenkant van de afvoerleiding worden bekeken (Bij SBH kunt u tijdens de camera inspectie in Roermond en omgeving zelf meekijken). Zo worden ophopingen gevonden, de oorzaak ervan vastgesteld en een voorstel tot oplossing gevormd. Door uw afvoer te laten inspecteren door een specialist, verzekert u zichzelf ervan dat u tijdig op de hoogte bent van een dreigend probleem en anderzijds niet met een kanon op een mug gaat schieten. De kennis en ervaring van SBH, de rioolreiniging specialist uit Limburg, werkt als een timmermansoog. Reeds tijdens de camera inspectie kunnen wij u vertellen waar de ‘lastige plekken’ zitten en waardoor deze veroorzaakt worden.

  • Tips & Trucs

  • Nieuws