SBH Rioolreiniging is een specialist op het gebied van riooltechniek in Leudal, deze experts zijn elke dag druk bezig om met de meest moderne, vooruitstrevende tools een oplossing voor u te vinden.

 

Bel gerust voor een afspraak: 0475-329940

SBH Rioolreiniging is er voor u dus 100% particulier gericht.

 

Wat er allemaal onder riool techniek in Leudal valt

Toen u googelde naar “riool techniek Leudal” kwam u bij ons uit, met goede reden! SBH heeft namelijk al 25 jaar ervaring binnen de riooltechniek, nu vraagt u zich vast af wat wij allemaal doen, daarom hebben wij het hier even op een rijtje gezet. Wij doen onder andere aan:

U kunt dus bij ons terecht voor een inspectie, maar ook om dat eventuele probleem op te lossen, wij doen het allemaal. Ook zijn er een paar dingen die u voor ons kan doen voordat wij arriveren, namelijk:

  • Zorg voor de juiste informatie betreffende de riolering
  • Als u een bouwtekening heeft, leg deze klaar

Wat onze riool techniek speciaal maakt

SBH is met name gespecialiseerd in camera inspectie als het gaat om riooltechniek. Door middel van een camera bekijken wij uw riolering van binnen wanneer er een probleem is, maar we niet weten wat het is. We willen natuurlijk niet gaan graven zonder reden! SBH geeft ook kosteloos advies over de oplossingen, wanneer deze nodig blijken te zijn.

Prijzen

Wij hanteren voor onze diensten verschillende tarieven, afhangend of u particulier bent of een bedrijf.

Voor particulieren hanteren wij het volgende starttarief: €99,- inclusief btw.

Voor bedrijven is het starttarief: €102,82 exclusief btw.

Wilt u nou meer informatie over onze tarieven en wat we precies doen, neem dan contact met ons op of bekijk ons gehele aanbod hier.

Contact riool techniek Leudal

Wilt u nou meer weten over riool techniek in Leudal of wilt u graag een afspraak maken, dat kan! Bel ons nu op: 0475-329940 of mail naar: info@afvoer-verstopt.nl. U wordt dan geholpen door ons enthousiaste team rioolspecialisten.