Over SBH rioolreinigers

Uw SBH rioolreiniger uit Roermond, Limburg. Rioolreinigers met meer dan 20 jaar ervaring en de nodige vakkennis, maken wij bovendien gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rioolreiniging en camera inspectie. 

Onze visie is gebaseerd op het blijvend investeren in onze mensen en in de nieuwste technieken. Daarentegen investeren wij zo min mogelijk in kantoorruimte en bureaustoelen! Niet daarmee maar met vakkundige monteurs en goed gereedschap garandeer je immers de beste service! Kennismaken? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt!

Rioolreinigers in Roermond en overig Midden Limburg!

Wij zijn o.a. werkzaam in de gemeenten Roermond, Leudal, Roerdalen en de gemeente Maasgouw waarin onze rioolreinigers voor u elk aan rioolreiniging gerelateerd werktraject van A tot Z naar alle tevredenheid uitvoert! Behalve ontstoppen van binnen- en buitenrioleringen houden wij ons ook bezig met het vernieuwen, repareren en relinen van uw afvoer.

Uw rioolreiniger in Roermond, Limburg

Uw rioolreiniger in Limburg

Wij bieden ook de mogelijkheid (indien dit nodig blijkt te zijn) om rioleringen te renoveren door middel van kous-relinging: het ‘relinen’ van uw riolering.
Hierbij wordt een met hars geïmpregneerde naaldvilt kous in de bestaande leiding aangebracht en uitgehard. Hiermee voorkomt u in veel gevallen het uitgraven en vervangen van rioleringen. 

SBH rioolreiniging: Betaal voor 't resultaat!

Voor het ontstoppen van uw afvoer geldt:  ‘no cure no pay’!
Betalen zonder resultaat is bij ons dus niet aan de orde.  Natuurlijk doen onze monteurs hun uiterste best om de verstopping te verhelpen. Het komt dan ook haast niet voor dat wij u met een verstopping achterlaten die wij niet direct kunnen verhelpen.

 

Meer weten?
 

SBH rioolreinigers gaan voor u heel Limburg door

de rioolreiniger die nèt iets verder gaat

  • Houd 't simpel

    Hoffelijkheid en vriendelijkheid: Bij SBH houden we er graag een no-nonsense mentaliteit op na zonder gebruik van dure woorden. We draaien er niet omheen, blijven wel beleefd en we doen wat we beloven Altijd!

  • Kwaliteit boven Kwantiteit

    Bij SBH staan we voor hoogwaardig rioleringswerk en laten ons werk graag goed uitgevoerd achter. Daarvoor blijven we desnoods iets langer. We informeren u vooraf over kosten en zijn eerlijk over de benodigde tijd. We...

  • Mensen boven Winst

    Gemotiveerde mensen leveren het betere werk! Daarom proberen we bij SBH niet altijd de goedkoopste te zijn. Wij doen aan positieve coaching en belonen de doorzetters. Dat zorgt voor betrokkenheid bij ons personeel en bij u...