Keukenafvoer ontstoppen: ervaren specialisten

Afvoer ontstoppen: probleem met de riolering oplossen

Keukenafvoer ontstoppen, omdat die niet meer goed doorloopt? We zijn ervaren specialisten voor alle afvoeren. We ontstoppen de afvoer of reinigen het riool, zowel binnen als buiten.

Zit de afvoer verstopt en wilt u zo snel mogelijk een oplossing? Neem contact met ons op, dan komen we direct bij u langs.

We kunnen uw keukenafvoer ontstoppen, waarvoor we gebruik maken van twee methoden. De binnenriolering kunnen we frezen, terwijl we buiten gebruik maken van een reiniger onder hogedruk. 

 Wilt u contact opnemen?

 

Ontstoppingsdienst: voor binnen en buiten

Op zoek naar een ontstoppingsdienst die u snel van dienst kan zijn? We komen langs voor iedere verstopte afvoer, zodat we het probleem vlot voor u kunnen verhelpen. Wij komen de afvoer ontstoppen, zowel in de keuken als voor het toilet of de douche als het water daar niet meer doorloopt.

We beoordelen wat er aan de hand is en kunnen eventueel een camera-inspectie uitvoeren. Vervolgens gaan we binnen of buiten voor u aan de slag. We ontstoppen de afvoer en kunnen het riool reinigen, zodat u ook op termijn niet weer last heeft van dezelfde problemen.

Verstopte afvoer in de keuken: snel opgelost

Last van een verstopte afvoer in de keuken en op zoek naar een specialist die dat vlot kan oplossen? Neem contact met ons op, dan komen wij uw afvoer ontstoppen. We beschikken over de juiste materialen en hebben daarmee veel ervaring. Bovendien kunnen we u de betere producten aanbevelen, waarmee u voorkomt dat er opnieuw een verstopping zal ontstaan.

De afvoer ontstoppen of wilt u samen met ons vaststellen wat er aan de hand is? Neem contact met ons op, we komen graag bij u kijken.

  • Tips & Trucs

  • Nieuws