Verstopte gootsteen verhelpen: snelle oplossing

Afvoer ontstoppen: probleem met de riolering oplossen

Last van een verstopte gootsteen, waardoor het water niet meer doorloopt? Zodra de wasbak verstopt zit kunt u contact met ons opnemen, dan komen we snel bij u langs om het op te lossen.

We kunnen de afvoer ontstoppen, nadat we zijn nagegaan wat er aan de hand is. Dat kunnen we doen met een camera-inspectie, al kunnen we vaak al sneller zien waar het aan ligt. We kiezen de juiste methode om de afvoer of het riool te ontstoppen, zodat het water weer gewoon zal doorlopen.

We hebben veel ervaring met het ontstoppen van gootstenen, net als douches en toiletten. Wij weten wat er aan de hand kan zijn, zodat we de aanpak daar netjes op kunnen afstemmen. Op die manier zijn we uw specialist in Roermond en Midden-Limburg zodra de wasbak verstopt zit.
 

 Wilt u contact opnemen?

 

Riool ontstoppen: twee methoden

Blijkt de afvoer inderdaad verstopt? Als het gaat om de gootsteen, de douche of bijvoorbeeld het toilet kunnen we dat op twee manieren oplossen

  • Binnenriolering: frezen
    We gebruiken een flexibele boorkop aan het einde van de veer. We doorboren de verstopping, zodat we die vakkundig voor u kunnen verhelpen.
  • Buitenriolering: hogedruk
    We gebruiken water onder hoge druk, waarmee we de verstopping in de buitenriolering verwijderen.

Is het vooraf niet goed duidelijk waarom de wasbak verstopt zit en wat daarvoor de beste oplossing is? Geen zorgen, dan kunnen we een camera-inspectie voor u uitvoeren. We gaan na wat er aan de hand is en kiezen op basis daarvan de beste oplossing.

Gootsteenontstopper: problemen voorkomen

Wilt u de volgende keer voorkomen dat de gootsteen verstopt raakt? We kunnen u gootsteenontstopper adviseren. Hiermee kunt u veel problemen voorkomen. 

De afvoer ontstoppen of wilt u samen met ons vaststellen wat er aan de hand is? Neem contact met ons op, we komen graag bij u kijken.

  • Tips & Trucs

  • Nieuws