Afvoer ontstoppen: probleem met de riolering oplossen

Afvoer ontstoppen: probleem met de riolering oplossen

De afvoer ontstoppen en op zoek naar een specialist in Roermond en omgeving? We werken voor klanten door heel Midden-Limburg. Zit de afvoer verstopt? Wij lossen dat snel en vakkundig voor u op, zowel bij problemen met de binnen- als de buitenriolering.

We gebruiken de ‘frees-methode’ of een hogedrukreiniger, afhankelijk van wat er aan de hand is en waar de verstopping zich bevindt. Op die manier kunnen we iedere afvoer ontstoppen. Bovendien hebben we producten te koop waarmee u de eerste problemen in het vervolg zelf op kunt lossen. Op die manier raakt de afvoer niet opnieuw verstopt, zodat u daar goed gebruik van kunt blijven maken.

 Wilt u contact opnemen?

Afvoer verstopt? Reiniging voor binnen- en buitenriolering

Zit de afvoer verstopt? Het kan gaan om een verstopping in de binnen- of buitenriolering:

  • Reiniging van de binnenriolering
    We gebruiken de ‘frees-methode’ om een verstopping binnen te herstellen. De flexibele veer boven we door de verstopping heen, waarmee we die kunnen doorbreken en oplossen.
  • Reiniging van de buitenriolering
    Met een hogedruk-reiniger spuiten we door de verstopping heen, zodat we die op een vakkundige manier voor u kunnen verwijderen.

Wat er ook aan de hand is, wij kunnen de afvoer ontstoppen. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan, waardoor we gelden als uw specialist in Midden-Limburg.

Afvoer ontstoppen: specialist in Roermond

Zit de afvoer verstopt en wilt u daar iets aan laten doen? Wij komen uw afvoer ontstoppen in Roermond en omgeving. Uiteraard proberen we telefonisch vast te stellen wat er aan de hand is, zodat we met de juiste materialen en gereedschappen naar u toe komen.

De afvoer ontstoppen of wilt u samen met ons vaststellen wat er aan de hand is? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

  • Tips & Trucs

  • Nieuws