Doucheputje verstopt: ontstoppen met gootsteenontstopper

Doucheputje verstopt: ontstoppen met gootsteenontstopper!

Het doucheputje verstopt? Gebruik altijd vloeibare gootsteenontstopper, zodat u dat eenvoudig kunt oplossen. De ideale samenstelling van ingrediƫnten weekt het vuil los en zorgt ervoor dat het water weer goed door de afvoer weg kan lopen.

Het is de makkelijkste manier voor het ontstoppen van de afvoer, waar u geen specialist bij nodig heeft. U kunt er zelf gebruik van maken op het moment dat het doucheputje verstopt zit. En blijkt de verstopping hardnekkiger te zijn? Dan kunt u contact opnemen, we komen dan natuurlijk graag bij u langs.

 Wilt u contact opnemen?

Vloeibare ontstopper: makkelijk te gebruiken

Zodra het doucheputje verstopt zit kan het water niet meer goed weglopen. Het maakt van de badkamer een waterballet of stroomt zelfs de slaapkamer in. Met onze vloeibare ontstopper voorkomt u die problemen. Het ontstoppen van de afvoer wordt hiermee heel makkelijk.

Op de gootsteenontstopper die u kunt gebruiken staan de instructies netjes aangegeven. Ontdek hoe u het product kunt gebruiken, om er in de afvoer voor te zorgen dat het vuil los zal weken en weg zal spoelen. Het water stroomt weer netjes weg, zodat u de douche zonder problemen kunt gebruiken.

Ontstoppen van de afvoer: doucheputje en meer

Wilt u de afvoer ontstoppen met de hulp van professionals? Als de gootsteenontstopper helaas niet werkt kunnen we u daar goed mee van dienst zijn.

Probeer het gerust eerst met vloeibare ontstopper. Het kost niet veel en in veel gevallen kunt u daarmee het probleem waarschijnlijk al oplossen. U kunt dat gewoon zelf doen, waardoor u weinig kosten hoeft te maken om de werking van de afvoer weer netjes te herstellen. En heeft u nog vragen? Neem contact met ons op met ons op. Ook wanneer u een afspraak wilt maken met onze specialisten.

  • Tips & Trucs

  • Nieuws