Verstopte WC: ontstoppen

Verstopte WC: ontstoppen!

De WC ontstoppen, omdat u last heeft van een verstopping? Neem contact op met onze ontstoppingsdienst in Roermond. Wij verhelpen uw verstopte wc, zodat u daar snel weer gebruik van kunt maken.

Het riool ontstoppen is iets voor de vakman. We maken hiervoor gebruik van de frees-methode of van water onder hoge druk. Om de beste keuze te maken kijken we goed naar wat er aan de hand is, waarna we uw verstopte WC ontstoppen en ervoor zorgen dat u niet snel opnieuw last krijgt van een verstopping in uw toilet.

Binnen- en buitenriolering reinigen

We kunnen zowel de binnen- als de buitenriolering reinigen. Daarvoor maken we gebruik van het zogenaamde frezen voor binnen of maken we gebruik van water onder hoge druk voor buiten.

Wij doorbreken de verstopping en kunnen die netjes voor u verwijderen. De afvoer is weer gewoon beschikbaar, zodat u daar weer gebruik van kunt maken zoals u dat gewend bent. Wij komen met onze ontstoppingsdienst snel bij u langs, waardoor u er niet zelf mee aan de slag hoeft.

Toilet verstopt: wij komen de WC ontstoppen

Heeft u last van een verstopte wc en heeft u al van alles geprobeerd? Wij komen uw toilet ontstoppen en zorgen er daarmee voor dat u er weer gebruik van kunt maken. We zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, zowel voor het toilet als voor de douche en bijvoorbeeld de gootsteen. We kunnen binnen en buiten het riool ontstoppen, zodat het water weer netjes weg zal spoelen.

Meteen een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem contact op! Wij horen graag van u.

 Wilt u contact opnemen?

  • Tips & Trucs

  • Nieuws