Riool ontstoppen: Roermond en Midden-Limburg

Riool ontstoppen

Het riool ontstoppen of professioneel naar de afvoer laten kijken? We zorgen er in Roermond en Midden-Limburg voor dat uw riolering en afvoer zonder problemen werkt. We kunnen de WC ontstoppen en zijn bedrijven van dienst waar de afvoer niet goed meer werkt.

 

Is het riool verstopt en wilt u daar professioneel iets aan laten doen? We gebruiken voor binnenrioleringen de frees-methode en maken voor de buitenriolering regelmatig gebruik van waterdruk. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Binnen- of buitenriolering

We kunnen binnen of buiten het riool ontstoppen, afhankelijk van wat er aan de hand is. We gebruiken een flexibele veer waarmee we door de verstopping heen kunnen boren. Of we zorgen er met water onder hoge druk voor dat we de riolering weer leeg maken. Het zijn twee methoden om de afvoer te ontstoppen.
En blijkt er meer aan de hand of wilt u het zo grondig mogelijk aanpakken? Als het riool of de afvoer verstopt is en dat vaker gebeurt is een renovatie van de riolering wellicht een goed idee. Onze specialisten kunnen u daar goed over adviseren. Snel, vakkundig en betaalbaar, zonder dat u daar veel kosten voor hoeft te maken.

Riool ontstoppen: tot aan complete renovatie

Van een riool ontstoppen tot het volledig renoveren daarvan: wij draaien onze hand er niet voor om. We kunnen uw WC ontstoppen of voorkomen dat de riolering over een tijdje opnieuw problemen zal geven.
Benieuwd naar wat er mogelijk is en wat daar de kosten van zijn? Neem contact met ons op. We geven u graag aan wat we voor u kunnen betekenen.

Meta

Riool ontstoppen in Roermond of Midden-Limburg? Specialist in WC’s en afvoeren. Ontstoppen of compleet renoveren door ervaren professionals.

  • Tips & Trucs

  • Nieuws