Verstopte afvoer: 2 technieken

Verstopte afvoer

Last van een verstopte afvoer en daar meteen wat aan doen? Neem contact met ons op, dan lossen we het zo snel mogelijk op.

Zodra de afvoer verstopt zit kan dat tot vervelende situaties leiden. Wij kunnen een verstopte WC weer ontstoppen en u verlossen van andere problemen. Daarvoor maken we gebruik van de zogenaamde frees-methode of spuiten we water op hoge druk door de afvoer. Op die manier kunnen we zowel de binnen- als de buitenriolering zonder problemen ontstoppen.

Binnen- of buitenriolering

Een verstopte afvoer kunnen we binnen ontstoppen met de frees-methode. We gebruiken een flexibele veer om dwars door de verstopping heen te boren. We versnipperen het vuil in de leidingen, drukken het weg en zorgen ervoor dat de WC of andere afvoer weer zonder problemen zal functioneren.

En gaat het om een buitenriolering? Dan kunnen we bovendien gebruik maken van water onder hoge druk, dat we door de riolering spuiten. We verwijderen de verstopping en zorgen ervoor dat u daar weer gewoon gebruik van kunt maken. Bij grote uitdagingen kunnen we de beide technieken combineren, zodat we uiteindelijk iedere verstopte afvoer kunnen ontstoppen.

 
Wilt u contact opnemen?
 

Tip: verwacht u grote problemen of bood een eerdere poging geen uitkomst? We kunnen het ontstoppen vooraf laten gaan door een camera-inspectie, zodat we goed kunnen nagaan wat er precies aan de hand is.

Neem contact op bij verstopte afvoer

Zit de WC verstopt of is er sprake van een andere verstopte afvoer? Geen nood, wij beschikken over de middelen en technieken om daar wat aan te doen. Wij zorgen ervoor dat u de afvoer weer zonder problemen kunt gebruiken. Neem contact met ons op met ons op om een afspraak te maken, of vraag onze specialisten naar hun advies in uw situatie.

  • Tips & Trucs

  • Nieuws