Roerdalen in 25 min: SBH's aanrijdtijden

In een eerder artikel schreven wij al eens over onze aanrijtijden richting Roerdalen en hoe belangrijk SBH rioolreiniging het vindt om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw afvoer te ontstoppen en andere rioolproblemen te verhelpen. Inmiddels zijn we in staat u voor elke kern in de gemeente MaasgouwRoerdalenLeudal en Roermond een indrukwekkende gemiddelde responsetijd neer te zetten. Dus, of we nu voor u naar Melick of naar Vlodrop of Montfort moeten: in vrijwel alle gevallen zijn we er binnen 25 minuten*! 

KLIK HIER VOOR RIOOLREINIGING IN ROERDALEN


 

Welke dorpen en buurtschappen rekenen wij tot ons service-gebied?

In Roerdalen komen wij naar in elke in deze gemeente gelegen woonplaats u riool reinigen: Herkenbosch, Melick, Montfort, Sint Odilienberg, Posterholt en Vlodrop weten wij allen gemiddeld binnen 25 minuten te bereiken. Een enkele keer wacht u iets langer, maar in alle gevallen worden we dan geconfronteerd met meerder verstopte en of beschadigde rioleringen tegelijkertijd.
 

Overzicht aanrijtijden gemeente Roerdalen

MONTFORT
POSTERHOLT
HERKENBOSCH

0:21
0:21
0:17

  MELICK
SINT ODILIËNBERG
VLODROP
0:14
0:15
0:24

 

* overmacht uitgezonderd: we kunnen op niet meer dan 3 plaatsen tegelijkertijd zijn ;-) genoemde tijden zijn gemiddelden.

 

  • Tips & Trucs

  • Nieuws