Riolering controleren

Uw riolering controleren? Als u twijfelt over een verstopping is het verstandig om hier goed naar te laten kijken. We zijn gespecialiseerd in rioolinspecties in Roermond, Roerdalen, Leudal en de rest van Midden-Limburg.

Lees meer...
Riool ontstoppen

Het riool ontstoppen of professioneel naar de afvoer laten kijken? We zorgen er in Roermond en Midden-Limburg voor dat uw riolering en afvoer zonder problemen werkt. We kunnen de WC ontstoppen en zijn bedrijven van dienst waar de afvoer niet goed meer werkt.

Lees meer...

Laat ik het maar meteen duidelijk stellen: Hygiënedoekjes veroorzaken verstoppingen in waterzuiveringsinstallaties. Punt!
Hygiënedoekjes in alle soorten en maten zijn populair. Op de verpakkingen staat te lezen dat het merendeel na gebruik het toilet in mag. Als rioolreiniger zeg ik: 'Die doekjes moeten bij het restafval.'

Lees meer...

Over het algemeen zien verreweg de meeste gemeenten in Nederland wateroverlast door hevige regenval als het meest urgente klimaatprobleem, met name in relatie tot de riolering en haar infrastructuur. De toenemende droogte is echter een minstens even groot zo niet groter probleem. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat men door nu grootschalig te investeren in maatregelen om riolering het regenwater sneller af te laten voeren, de verdroging na zware neerslag alleen maar ernstiger wordt en een grotere 'droogte-schadepost' te creëren. De maatregelen tegen het ene probleem (capaciteitsproblemen riolering bij zware regenval) veroorzaken dus weer een ander probleem.

Lees meer...

Het klimaat verandert. We zien inmiddels vele zomerse hoosbuien die jaarlijks onze riolering bij vlagen flink op de proef stellen en wateroverlast veroorzaken. Vrijwel iedere huiseigenaar vraagt zich hierdoor wel eens af: Hoe doet de riolering bij ons het? Wordt het geen tijd voor investering door de gemeente in onze wijk om wateroverlast te voorkomen? En wat kan ik zelf doen om overbelasting van de riolering in mijn wijk als gevolg van zware regenval te voorkomen?

Lees meer...

In een eerder artikel schreven wij al eens over onze aanrijtijden richting Roerdalen en hoe belangrijk SBH rioolreiniging het vindt om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw afvoer te ontstoppen en andere rioolproblemen te verhelpen. Inmiddels zijn we in staat u voor elke kern in de gemeente MaasgouwRoerdalenLeudal en Roermond een indrukwekkende gemiddelde responsetijd neer te zetten. Dus, of we nu voor u naar Melick of naar Vlodrop of Montfort moeten: in vrijwel alle gevallen zijn we er binnen 25 minuten*! 

Lees meer...

In een eerder artikel schreven wij al eens over onze aanrijtijden richting Maasgouw en hoe belangrijk SBH rioolreiniging het vindt om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw afvoer te ontstoppen en andere rioolproblemen te verhelpen. Inmiddels zijn we in staat u voor elke kern in de gemeente Maasgouw, Roerdalen, Leudal en Roermond een indrukwekkende gemiddelde responsetijd neer te zetten. In onderstaand overzicht ziet u onze gemiddelden. Dus, of we nu voor u naar Beegden, naar Thorn of naar Ohé en Laak moeten: vrijwel altijd zijn we binnen dertig minuten gearriveerd en aan het werk*! 

Lees meer...

In een eerder artikel schreven wij al eens over onze aanrijtijden richting Leudal en hoe belangrijk SBH rioolreiniging het vindt om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw afvoer te ontstoppen en andere rioolproblemen te verhelpen. Inmiddels zijn we in staat u voor elke kern in de gemeente MaasgouwRoerdalenLeudal en Roermond een indrukwekkende gemiddelde responsetijd neer te zetten.In onderstaand overzicht ziet u onze gemiddelden. Dus, of we nu voor u naar Kelpen-Oler, naar Heibloem of naar Neer moeten: in vrijwel alle gevallen zijn we binnen een half uur ter plaatse*! 

Lees meer...

In een eerder artikel schreven wij al eens over onze aanrijtijden binnen de gemeente Roermond en hoe belangrijk SBH rioolreiniging het vindt om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw afvoer te ontstoppen en andere rioolproblemen te verhelpen.Inmiddels zijn we in staat u voor elk dorp in de gemeenten MaasgouwRoerdalenLeudal en Roermond een indrukwekkende gemiddelde responsetijd neer te zetten. Dus, of we nu voor u in het centrum van Roermond, in Maasniel, Herten of Swalmen moeten: in de meeste gevallen zijn we binnen een kwartier ter plaatse*! 

Lees meer...
Sneller riool reinigen in Roerdalen, Leudal & Maasgouw

Woont u in de gemeente Roerdalen, Leudal of Maasgouw? Dan kan SBH vanaf nu nog sneller bij u zijn en uw riool reinigen of uw riolering relinen. Door onze bedrijfsvoering beter te organiseren hebben we onze aanrijdtijden kunnen verkorten waardoor we uw afvoer-probleem sneller voor u kunnen oplossen.

Lees meer...
  • Tips & Trucs

  • Nieuws