Riooltechniek specialist

SBH is uw specialist voor alle vormen van riooltechniek en dat de klok rond! Wij denken mee en kunnen in vrijwel alle gevallen op verschillende manieren uw rioolprobleem efficiënt en duurzaam aanpakken. Of u ons nu nodig heeft voor het oplossen van een verstopping in de keuken of het toilet, een camera inspectie of een totale rioolrenovatie; SBH riooltechniek staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om alle denkbare probleem voor u te verhelpen. Bij ons ontvangt u kwaliteit en Service van vriendelijke mensen, en dat voor een betaalbaar tarief!
 

KOSTEN-EFFICIËNTE RIOOLTECHNIEK OBV KENNIS & CREATIVITEIT

SBH riooltechniek komt overal in midden limburg naar u toe voor alle mogelijke riool- en afvoer-problemen; of het nu gaat om het ontstoppen van uw afvoer, camera inspectie, leiding detectie, kous relining, reinigen van het riool, deelrenovatie of nieuwe aanleg (inclusief bijbehorend grondverzet); met riooltechniek van SBH kiest u voor en duurzame oplossing.

Indien nodig helpen wij u door de oorzaak van het probleem te lokaliseren met behulp van een camera inspectie. Aan de hand van de beelden kunnen wij u adviseren over een structurele oplossing op het gebied van riooltechniek, waardoor de kosten voor u niet meer bedragen dan strikt noodzakelijk. Dit vergt kennis en creativiteit. En dat is waar de medewerkers van SBH riooltechniek zich bij thuis voelen.
 

3 MAANDEN GARANTIE OP ONZE RIOOLTECHNIEK

Na een uitgevoerde reparatie geven wij 6 maanden garantie op onze riooltechniek wanneer er ook een camera inspectie is uitgevoerd waarbij geen verdere gebreken aan de leiding geconstateerd zijn. In geval van nieuwe aanleg en/of gehele renovatie, geven wij altijd minimaal 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde riooltechniek.
 

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

U kunt zich onnodig hoge kosten besparen wanneer u SBH riooltechniek inschakelt voor preventief onderhoud; bijvoorbeeld met behulp van ons onderhoudsabonnement.
 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ONS!