Uw ontstoppingsdienst uit Roermond

Als ontstoppingsdienst uit Roermond, zijn we bij SBH natuurlijk bevooroordeeld. Wij vinden namelijk dat u óns moet kiezen voor het oplossen van uw afvoer-problemen in Roermond en omgeving.
Wanneer u echter nog niet zeker weet wie en u vraagt zich af waar u nu op moet letten bij de keuze van uw ontstoppingsdienst, dan helpt dit artikel u beslist op weg.
 

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG IN ROERMOND E.O.?

Waarin dient uw ontstoppingsdienst gespecialiseerd te zijn?

Het ontstoppen van uw leidingwerk zonder er schade aan toe- te brengen is minder gemakkelijk dan het lijkt. Uw ontstoppingsdienst dient daarom tenminste deskundig te zijn op het gebied van de volgende werkzaamheden:

  • camera-inspectie
  • rookonderzoek afvoer
  • mechanische reiniging riolering
  • hoge druk reiniging
  • leidingreparatie en reparatie afvoer
  • loodgieterswerk
  • 24 uurs-service
  • netheid

Verder 2 belangrijke zaken uitgelicht die u vooral veel vertellen over met wat voor mensen u te maken heeft:

> Is uw ontstoppingsdienst 24 uur per dag bereikbaar?

Afvoer-problemen komen altijd ongelegen en als dat in het weekend of zelfs ‘s avond’s of ‘s nacht’s is, dan wilt u natuurlijk dat uw ontstoppingsdienst het probleem zo snel mogelijk en overal in Roermond komt oplossen. Controleer dus de beschikbaarheid op de website, via e-mail of telefonisch. Eigenlijk hoort men gewoon 24 uur per dag beschikbaar te zijn.

> Laat uw rioolreiniger de werkplek netjes achter?

Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt dat toch vaak tegen te vallen: Uw verstopping wordt verholpen, maar vervolgens ziet en ruikt u overal rommel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij van SBH rioolreiniging uit Roermond vinden dat u gerust vooraf mag vragen of we de boel wel schoon achterlaten. Het is echter niet nodig ernaar te vragen, want wij doen dat altíjd! Nog een tipje: Aan zaken als kleding, auto maar ook de website kunt u de netheid die u van uw ontstoppingsdienst mag verwachten, toch wel een beetje aflezen…

 

SNEL EEN ONTSTOPPINGSDIENST NODIG IN ROERMOND?