Uw ontstoppingsdienst in Limburg

Als ontstoppingsdienst uit Roermond, Limburg, zijn we bij SBH natuurlijk bevooroordeeld. Wij vinden namelijk dat u óns moet kiezen voor het oplossen van uw afvoer-problemen in midden Limburg.
Wanneer u echter nog niet zeker weet wie en u vraagt zich af waar u nu op moet letten bij de keuze van uw ontstoppingsdienst, dan helpt dit artikel zeker.
 

ONTSTOPPINGSDIENST NODIG IN MIDDEN LIMBURG?

Waarin dient uw ontstoppingsdienst gespecialiseerd te zijn?

Het ontstoppen van uw leidingwerk zonder er schade aan toe- te brengen is minder gemakkelijk dan het lijkt. Uw ontstoppingsdienst dient daarom tenminste deskundig te zijn op het gebied van de volgende werkzaamheden:

  • camera-inspectie
  • rookonderzoek afvoer
  • mechanische reiniging riolering
  • hoge druk reiniging
  • leidingreparatie en reparatie afvoer
  • loodgieterswerk
  • 24 uurs-service
  • netheid

Verder 2 belangrijke zaken uitgelicht die u vooral veel vertellen over met wat voor mensen u te maken heeft:

> Is uw ontstoppingsdienst 24 uur per dag bereikbaar?

Afvoer-problemen komen altijd ongelegen en als dat in het weekend of zelfs ‘s avond’s of ‘s nacht’s is, dan wilt u natuurlijk dat uw ontstoppingsdienst het probleem zo snel mogelijk en overal in midden Limburg komt oplossen. Controleer dus de beschikbaarheid op de website, via e-mail of telefonisch. Eigenlijk hoort men gewoon 24 uur per dag beschikbaar te zijn.

> Laat uw rioolreiniger de werkplek netjes achter?

Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt dat toch vaak tegen te vallen: Uw verstopping wordt verholpen, maar vervolgens ziet en ruikt u overal rommel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij van SBH rioolreiniging uit Roermond vinden dat u gerust vooraf mag vragen of we de boel wel schoon achterlaten. Het is echter niet nodig ernaar te vragen, want wij doen dat altíjd! Nog een tipje: Aan zaken als kleding, auto maar ook de website kunt u de netheid die u van uw ontstoppingsdienst mag verwachten, toch wel een beetje aflezen…

 

SNEL EEN ONTSTOPPINGSDIENST NODIG IN MIDDEN LIMBURG?